Marels U14 Wedstrijd spelend

Dit is de team-pagina van De Marels U14

Even voorstellen

Deze jongens trainen iedere dinsdag in Sporthal Ons Genoegen¬¬¬†en vrijdag in de gymzaal van OSG De Hogeberg¬¬¬†met heel veel enthousiasme, inzet, durf en vooral plezier onder leiding van Eric Venneker. Sinds september 2016 spelen ze competitie en zijn in korte tijd enorm gegroeid in hun spel.

Bekijk het *WEDSTRIJDSCHEMA 2e HELFT COMPETITIE jan-apr 2019*

u14-0046 2

Bovenste rij: Coach Nico Kikkert, Mats LŁder, Mart Kikkert, Gerbrand de Wit en Job Smit.
Onderste rij: Joshua Brouwer, Sven de Jong, Tijn Zeeman en Sam Ekker.

NIEUWS:

13 september 2017:
De jongens zijn al weer bijna 2 weken aan het trainen en a.s. zondag 17-09-2017 zal de eerste wedstrijd al weer zijn. Aanvang 12:30 uur in de Koninghal!

*************************************************************************

De Marels naar 3x3 Europe Cup in Amsterdam

Zondag 9 juli zijn de Marels U14 naar de 3*3 Europe Cup in Amsterdam geweest. Het was een unieke mogelijkheid om het welverdiende geld van de Koningsdag te besteden. Daarnaast stond het Museumplein vol met accommodaties van de Urban Sports Week zoals BMX, freerunning, inline skating en skateborden.
We hadden kaarten voor het middag programma waarin we alle kwartfinales konden zien. Vier wedstrijden van de vrouwen en vier van de mannen. De wedstrijden duren maximaal 10 minuten of totdat een team 21 punten heeft behaald. Een schot van buiten de grijze vlakken (ongeveer driepuntslijn) is twee punten en daarbinnen ťťn punt. De eerste wedstrijd was het Nederlandse damesteam tegen Zwitserland. Na de nodige aanmoedigen wonnen de dames en gingen door naar de halve finale dezelfde avond. De Nederlandse mannen hadden minder geluk. In de kwartfinale speelden ze tegen regerend wereldkampioen ServiŽ. Binnen de 10 minuten hadden de ServiŽrs 21 punten en wonnen dus de wedstrijd. In de pauze werd er nog een show weg gegeven door een baltovenaar en basketball acrobaten.
De overige halve finalisten bij de vrouwen werden Spanje, Rusland en Frankrijk. Bij de mannen waren dat de teams van SloveniŽ, Letland en OekraÔne (na een spannende verlenging). Thuis gekomen was menig bezoeker gegrepen door het spel en keken de halve- en finales online op YouTube. Uiteindelijke uitslag bij de vrouwen; 1. Rusland, 2. Spanje, 3. Nederland.
Bij de mannen; 1, Letland, 2 SloveniŽ, 3. UkraÔne

15 januari 2017:
Winst voor De Marels in thuiswedstrijd: De Marels - Hoofddorp: 58 - 23.

10 januari 2017:
A.s. zondag 15-01-2016 om 12:30 spelen De Marels U14 hun eerste thuiswedstrijd in de Koninghal te Den Burg.

18 december 2016:
De eerst helft van de competitie zit er op. De Marels U14 zijn als achtste geeindigd in de Noord-Hollandse competitie U14 6e klasse. Vanaf 1 januari 2017 start een nieuwe competitie.

{/mooblock}